Om oss

Om oss

 

Vi som driver Dahlströms Kiropraktik och Rehab är Mikael och Cecilia Dahlström.

 

Jag, Micke, har arbetat sedan 1994 med att behandla patienter med divese besvär, allt från Idrottsskador till barnlöshet.

Under åren har jag samtidigt också grundat och utvecklat en helt egen behandlingsgren; QINOpraktik, där man kombinerar det bästa från väster- och österländsk medicin och filosofi, eller, en kombination av Kiropraktik och Kinesiologi.

Specialitet / Inriktning


Idrottssskador, Rehabilitering, Ryggspecialist, Alla möjliga smärt-tillstånd (för många för att nämna någon, men Länd- och Nacksmärta är dock det vanligast).


Mikael gillar att arbeta med idrottares prestation (både på elit nivå, med också med den glade amatören).

Föreläsare och kursledare.

Traumahanteringsprogram för utsatta kvinnor

Stresshanteringsprogram för framför allt företag

Kurs/utbildning för nyblivna, eller väntande föräldrar

Vad får man om man kombinerar kiropraktisk och kinesisk filosofi och medicin med behandlingstekniker hämtade från kiropraktik, kinesiologi, diverse mjukdelstekniker, och osteopati?

Jo, QINOpraktik, eller QINOpractic Medicine.


Sedan 10 år erbjuder jag också vidareutbildningskurser (för kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster, osteopater, massörer) i QINOpraktik i både Sverige och England. Klicka på länkarna till höger för mer information.


QINOpraktik är idag godkänt av alla yrkesförbund i Sverige och av tre professionella yrkesförbund i England, Scotland och Irland. Dessutom är tekniken erkänd av tre Internationella försäkringsbolag och kan försäkras i hela Europa.


Jag är legitimatimerad av Socialstyrelsen och har tillstånd att arbeta i Spanien som Kiropraktor också licens att arbeta som QINOpraktikterapeut i England.


Telefon: +46 (0)707 - 99 66 36

E-post: mikael@Qinopraktik.se


Cecilia Dahlström


Cecilia, eller Cece, har arbetat med QINOpraktik sedan 2010 är en av endast 5 st Master of QINOpractic Medicine Practitioners i världen.

Cecilia har en helt annan inriktning är Mikael och behandlar mycket mer holistiska med massvis av olika verktyg till sitt förfogande.

Cecilia blandar QINOpraktik med bland annat healing, NLP, Emotionell Neurologisk Balansering, Neuroakupunktur, Craniell Neuroakupunktur och så vidare. och medial guidning.


Telefon: +46 (0)703 - 22 88 68

E-post: Cecilia@Qinopraktik.se


Specailitet / Inriktning

Post Traumastisk Stress Syndrom, Depression, guidning, självmordsbenägna och liknande. Dessutom arbetar Cece med djur, framför allt häst och hund.

Traumahanteringsprogram för utsatta kvinnor, Stress och depressionsprogram.

Kursledare och numera också utvecklare av QINOpraktiken.

Adress i Sverige

 

 

Kommunikation / Boka tid:

 

Mikael Dahlström

Telefon: +46 (0)707 - 99 66 36

E-post: Mikael@QINOpraktik.se

Kommunikation / Boka tid:

 

Cecilia Dahlström

Telefon: +46 (0)703 - 22 88 68

E-post: Cecilia@QINOpraktik.se

Följ oss på

Copyright © All Rights Reserved